اقتصاد زیست انرژی ، رویکردی برای تمامیت ما …
در این رویکرد نظر بر این است که ما نه تنها منابعمان را خوب نمیشناسیم بلکه درک کاملی هم از نیازهای خود در تمام سطوح نداریم و انرژیمان به شکل هماهنگ و هدفمند توزیع نمی شود و این ناهماهنگی ها باعث اتلاف انرژی و در نتیجه اختلال در رشد و تحول می شود. ما نیاز به سیستمی برای بازپردازش و تنظیم انرژی حیاتی یا همان جان -مایه مان ، داریم.
در دوره ها و کارگاه های طراحی شده بر اساس این رویکرد در چهار سطح به این تنظیم پرداخته می شود :
۱- تن :
ما در سطح تنانه ، به خاطر شرطی شدگی ها و فیکس شدگی ها، میزان زیادی انرژی در انقباضاتی که ناهوشیارانه در بدن ما ایجاد شده ، هدر میدهیم.
به علت این انقباضات، انرژی در بدن به شکل هماهنگ توزیع نمی شود و چون بدن ، هیجانات و افکار ما به هم پیوسته اند، ما در سطح هیجانی و شناختی ، این ناهماهنگی را به شکل احساس عدم ایمنی تجربه می کنیم .
در کارگاه اقتصاد تن، هدف بیدار شدن تن و هوشیاری به انقباضات و بالا بردن تن-آگاهی و رسیدن به وضعیت هم -تنشی و در نتیجه گسترش احساس ایمنی است .
برای رسیدن به این اهداف از تمرینات تنانه و بهوشیارانه استفاده میشود.
۲- روایت :
ما خود و زندگیمان را در داستان هایی که درباره خود میگوییم میفهمیم ، این سطح روایی و نمادین ماست.ما با آنکه شخصیت اصلی داستان هامان هستیم اما انگار راوی آنها نیستیم. روایت هایمان اغلب نامنسجم و ناتمام و پر از اتاق های تاریک و کور است، بخش هایی از زندگیمان که از آن ها اجتناب میکنیم…
در این دوره هدف ، برقراری ارتباط معنایی هماهنگ و منسجم بین روایت های ما و معنامندی در جهان روایی ماست. در این کارگاه به سطح آفرینندگی در روایت هایمان دست می یابیم ، و میتوانیم روایت هایمان را بازآفرینی و باز معنایی کنیم به شکلی که به ما انگیزه و به زندگیمان معنا و هدف ببخشد.
۳- رابطه:
روابط ما، گستره ی درک ما از جهان هستند، اما چون ما همیشه نمیتوانیم در جای درست و با معنایی درست ، در روابطمان قرار بگیریم ، اغلب بزرگترین چالش ها را در این سطح از زندگیمان تجربه ، هدف در این کارگاه تنظیم روابطمان به شکلی که در آنها بسط و گسترش پیدا کنیم.
۴- قصد :
حالا می خواهیم آرمان و هدف مشخص کنیم و به سمت آن حرکت کنیم.
در این جهان چه می خواهیم بسازیم؟ چه ارزش هایی را می خواهیم به بیان در آوریم؟ چگونه به سمت آن حرکت کنیم؟ چه اقداماتی باید انجام دهیم ؟چه پیرایش هایی نیاز هست ؟ چگونه بین انجام دادن و بودن تعادل برقرار کنیم؟ اینها همه موضوعات این کارگاه است.
این کارگاه در چهار پنجشنبه و جمعه به فاصله هر سه ماه یک بار و مجموعا به مدت شصت ساعت برگزار می شود.پنجشنبه ها از ساعت ۸ الی ۱۷ همراه با پذیرایی و ناهار و جمعه ها از ساعت ۸ الی ۱۴ همراه با پذیرایی و صبحانه .
علاقه مندان به شرکت در این دوره می توانند جهت نام نویسی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره های خانه بهی تماس حاصل فرمایند.